Home » Bekers en medailles Naar de webshop!

Bekers en medailles

Bekers en medailles worden bij de meest uiteenlopende sporten als prijs ingezet. In de meeste gevallen worden de bekers en medailles ingegraveerd met de naam van de winnaar of bijvoorbeeld de winnende ploeg, maar de bekers en medailles kunnen ook worden voorzien van een titel. Bent u organisator van een wedstrijd, coach van een team of wellicht trainer van een voetbalteam en wilt u mooie bekers en medailles bestellen? Dan kunt u altijd bij Sportprijzenkampioen.nl terecht.

Bekers en medailles eenvoudig online bestellen

Wij bieden u de mogelijkheid een ruim assortiment bekers en medailles online te bekijken. U kunt de gewenste bekers en medailles eenvoudig en snel online bestellen en opgeven met welke tekst wij deze voor u kunnen graveren. Dit graveren doen wij geheel gratis. Uiteraard behoort het ook tot de mogelijkheden de bekers en medailles niet te laten graveren. Na afronding van uw bestelling kunt u deze veilig via internet betalen, door middel van iDeal of een bankoverschrijving. Wij zorgen dan voor een snelle levering.

Contact

De bekers en medailles van Sportprijzenkampioen.nl zijn van zeer goede kwaliteit en bezitten een hoge mate van duurzaamheid. De winnaars zullen dan ook lang plezier kunnen hebben van de bekers en medailles. Bestel direct online of neem vrijblijvend contact met ons op als u nog vragen heeft. U kunt bellen naar 0226 – 420 380 / 06 – 51 20 19 72 of mailen naar info@sportprijzenkampioen.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.


Interessant? Deel deze pagina

Betalen met iDEAL

Levering

Levering

Om uw bestelling te voltooien, klik op de knop hieronder:

Bekijk winkelmandje

We hebben 29 gasten en één lid online