Home » Sportprijzen Naar de webshop!

Sportprijzen

Sportprijzen zijn er in alle soorten en maten. Er wordt dan ook binnen vrijwel iedere sport gebruik gemaakt van sportprijzen, maar niet iedere soort prijs is geschikt voor elke sport. Zo zien we de beker vaak terugkomen op het voetbalveld, terwijl de medailles vaak worden gebruikt bij sporten als schaatsen of bijvoorbeeld dansen. Echter, sportprijzen zijn ook zeer goed aan de sport aan te passen, bijvoorbeeld door deze te laten graveren of door te kiezen voor sportprijzen die een bepaalde sport aanduiden.

Voor alle sportprijzen gaat u naar Sportprijzenkampioen.nl

Sportprijzenkampioen.nl heeft zich gespecialiseerd in het online verkopen van sportprijzen. Binnen ons assortiment vindt u dan ook de meest uiteenlopende soorten en maten sportprijzen. Zo hebben wij onder meer bronzen, zilveren en gouden medailles, bekers, beeldjes, gedenkplaten, rozetten en kunststof figuren. Op onze website vindt u het complete aanbod aan sportprijzen, welke wij geheel gratis voor u kunnen graveren met de gewenste naam of tekst.

Contact

U kunt onze sportprijzen eenvoudig en snel online bestellen en afrekenen met iDeal of door middel van een bankoverschrijving. Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit van al onze sportprijzen, zowel van de luxe sportprijzen als van de eenvoudigere exemplaren. Heeft u nog vragen of heeft u advies en informatie nodig? Dan kunt u bellen naar 0226 – 420 380 / 06 – 51 20 19 72 of mailen naar info@sportprijzenkampioen.nl. Ook kunt u ons online contactformulier invullen. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen om de mogelijkheden op vrijblijvende wijze met u door te nemen.


Interessant? Deel deze pagina

Betalen met iDEAL

Levering

Levering

Om uw bestelling te voltooien, klik op de knop hieronder:

Bekijk winkelmandje

We hebben 29 gasten en één lid online