Home » Vaantjes Naar de webshop!

Vaantjes

Vaantjes worden voor de meest uiteenlopende doeleinden gebruikt. Zo zien we de vaantjes vaak terug in sportkantines, waar zij zijn bedoeld als aanmoedigende versiering, maar de vaantjes worden ook vaak weggegeven aan deelnemers van een bepaald evenement of toernooi, als leuke herinnering aan de dag. Ook kinderen worden vaak beloond met passende vaantjes, bijvoorbeeld na afloop van een sportseizoen of aan het einde van de schoolsportdag.

Vaantjes zijn er in alle soorten en maten

Vaantjes worden werkelijk in de meest uiteenlopende kleuren, vormen en maten gemaakt. Hierdoor kunnen de vaantjes eenvoudig worden aangepast op de ontvanger(s) en het betreffende evenement, de betreffende sport of de activiteit. Vaantjes worden ook wel rozetten genoemd. Deze grote vanen, met de bekende ronde kop en de luxe uitstraling, zijn eenvoudig en snel te bestellen bij Sportprijzenkampioen.nl.

Contact

Voor vaantjes van uitstekende kwaliteit bent u bij Sportprijzenkwampioen.nl aan het juiste adres. Wij kunnen de vaantjes, indien gewenst, voorzien van een tekst. U kunt dit in de opties aangeven wanneer u gaat bestellen. Betalen doet u op veilige wijze via een bankoverschrijving of met behulp van iDeal. Voor meer informatie of advies kunt u bellen naar 0226 – 420 380 / 06 – 51 20 19 72 of mailen naar info@sportprijzenkampioen.nl. U kunt er ook voor kiezen het online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.


Interessant? Deel deze pagina

Betalen met iDEAL

Levering

Levering

Om uw bestelling te voltooien, klik op de knop hieronder:

Bekijk winkelmandje

We hebben 29 gasten en één lid online