Home » Sportprijs Naar de webshop!

Een sportprijs is altijd leuk

 

Een beker of sportprijs is altijd leuk om te winnen, zowel voor kinderen, volwassenen maar ook bij bedrijfstoernooien. Bij sportverenigingen staat de kast vaak vol met sportprijzen en op menig kinderkamer is een sportprijs te vinden. Wilt u zelf een sportprijs bestellen voor een sportwedstrijd, kinderfeestje of bedrijfsevenement? Dan is Sportprijzenkampioen.nl een professioneel bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van de meest uiteenlopende soorten prijzen zoals bekers in verschillende maten, medailles, rozetten, glazen standaards, beelden en gedenkborden. Is het uw taak om een sportprijs te laten maken voor de (mogelijke) winnaar(s)? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Een mooie sportprijs bestellen met graveerplaat?

 

Bent u degene die de sportprijs voor de winnaar mag uitzoeken? Kies voor een echte prijs van een kwalitatief hoogwaardige en duurzame uitstraling. Alle producten van Sportprijzenkampioen.nl zijn van topkwaliteit en zijn te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. De grote bekers variëren in maat, afhankelijk van het ontwerp van:

  • 36 tot 44 cm
  • 39 tot 48 cm
  • 40 tot 51 cm
  • 51 tot 58 cm

De middelgrote bekers hebben wij van:

  • 27 tot 46 cm
  • 25 tot 43 cm
  • 28 tot 48 cm
  • 26 tot 42 cm

De kleine bekers hebben wij variërend in grootte van 15 tot 22 cm in goud, zilver of brons en zijn verkrijgbaar vanaf €2.90. De grote bekers verkrijgbaar vanaf € 20,-.
Shop online en laat u verrassen.

 

De prijzen op de website zijn altijd inclusief BTW. Bovendien zijn ze voorzien van een graveerplaat die wij kosteloos graveren met naam en sportafbeelding. De graveertekst en de sportafbeelding kunt u uploaden op onze website, waarna de levering binnen 5 dagen wordt verzorgd. Sportprijzenkampioen.nl is een full service bedrijf en levert de producten kant en klaar af. Bij Sportprijzenkampioen.nl heeft u zelf dus geen werkzaamheden meer.  Wilt u de levering sneller ontvangen? Bel 06 51 20 1972 en wij kijken in overleg wat er mogelijk is. Dat is de service van Sportprijzenkampioen.nl

 

Neem contact op voor de beste sportprijzen

 

Sportprijzenkampioen.nl heeft voor iedere winnaar de juiste sportprijs. U kunt de prijs van uw keuze eenvoudig en snel online bestellen en op veilig betalen bij uw eigen bank middels iDeal. Wij bezorgen uw bestelling dan op het aangegeven adres. Meer informatie nodig? Bel dan vrijblijvend of vul het online contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.


Interessant? Deel deze pagina

Betalen met iDEAL

Levering

Levering

Om uw bestelling te voltooien, klik op de knop hieronder:

Bekijk winkelmandje

We hebben 29 gasten en één lid online