skip to Main Content
Foto: Rick Akkerman

Wie is sportprijzenkampioen.nl?

Sportprijzenkampioen.nl is sinds 2007 toonaangevend als webwinkel van Dirk Snip en zijn vrouw. Nauw verbonden met de winkel van Dirk Snip Sportprijzen – reeds 25 jaar een vertrouwd adres in Zuid-Scharwoude en inmiddels op een nieuw adres in Heerhugowaard-Noord.

Dirk Snip: Als actief sporter en als organisator van sportevenementen had ik altijd al het idee dat het beter kon en vooral goedkoper. Sportprijzen zijn een serieuze kostenpost voor een toernooi of (sport)evenement, maar gelijkertijd ook de kers op de taart voor de deelnemers. Jonge sporters beoordelen een evenement of organisatie op de uitgereikte prijzen. Hoe groter en glimmender, hoe mooier………

Maar het moet wel allemaal binnen het budget passen. Wij denken daarin met u mee. U kunt een keuze maken uit honderden items, maar allen scherp geprijsd.

Moeilijk om te kiezen? Bel gerust en wij geven u graag een vrijblijvend advies. We zijn dan wel een webwinkel, maar nog steeds met de service van een buurtwinkel.

Heb je een vraag en kunnen wij jou helpen?

Heb je een vraag over een van onze producten? Of wil je gewoon meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met telefoonnummer 06 51 20 1972.

Back To Top
×Close search
Zoeken