Home » Vaantjes & Rozetten Naar de webshop!

Vaantjes, rozetten of bekers? Sportprijzenkampioen!

 

Vaantjes en rozetten worden voor de meest uiteenlopende doeleinden gebruikt. Vaantjes zien we vaak terug in sportkantines, waar zij zijn bedoeld als aanmoedigende versiering, maar ze worden ook vaak weggegeven aan deelnemers van een bepaald evenement of toernooi. Het is een leuke herinnering aan de dag en is bij studentenverenigingen en legeronderdelen een gangbare traditie. Vaantjes en rozetten  worden ook gebruikt in de paardensport. De best gereden ruiters worden beloond met een rozet. Ook kinderen worden vaak beloond met passende vaantjes (of rozetten), bijvoorbeeld na afloop van een sportseizoen of aan het einde van de schoolsportdag.

Vaantjes, rozetten en erelinten er in alle soorten en maten

 

Vaantjes worden werkelijk in de meest uiteenlopende kleuren, vormen en maten voor u gemaakt door Sportprijzenkampioen.nl. Wij passen  de kleuren aan aan het desbetreffende evenement of sport activiteit. Vaantjes worden ook wel rozetten genoemd. Deze grote vanen, met de bekende ronde kop en de luxe uitstraling, zijn eenvoudig en snel te bestellen bij Sportprijzenkampioen.nl.

De rozetten zijn er in verschillende maten:

  • doorsnede van 115 mm en een lengte van 310 mm
  • doorsnede van 115 mm en een lengte van 250 mm
  • doorsnede van 130 mm en een lengte van 330 mm
  • doorsnede van 150 mm en een lengte van 340 mm
  • doorsnede van 60 mm en een lengte van 150 mm

 

De levering wordt altijd binnen 5 dagen verzorgd. Heeft u ze sneller nodig? Bel ons en wij doen wat er mogelijk is om tot snellere levering te komen. Dat is de service van Sportprijzenkampioen.nl

 

Bestel de beste kwaliteit

 

Voor vaantjes van de beste kwaliteit bent u bij Sportprijzenkwampioen.nl aan het juiste adres. Wij kunnen deze, indien gewenst, voorzien van een tekst. U kunt deze optie aangeven  bij de bestelling. Betalen doet u op veilige wijze via een bankoverschrijving of met behulp van iDeal. Bel 06 51 20 1972 of mail voor meer informatie of advies. U kunt er ook voor kiezen het online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Wij helpen u graag verder!


Interessant? Deel deze pagina

Betalen met iDEAL

Levering

Levering

Om uw bestelling te voltooien, klik op de knop hieronder:

Bekijk winkelmandje

We hebben 29 gasten en één lid online