skip to Main Content
Beker Prijs

Beker prijs

Sporten, iedereen doet het. Jong, oud, klein, groot, professioneel en amateur. Toch is het leuk om enige erkenning te krijgen voor de input die je hebt gegeven in de wedstrijd, de competitie of het toernooi. Daarnaast vindt iedereen het ook leuk om een mooie beker prijs te krijgen, ongeacht de leeftijd of het niveau. Om deze reden bestaan wij van Sportprijzenkampioen. Wij willen u graag helpen met de mooiste sportprijzen, van het uitkiezen tot aan het graveren en bestellen.

Uw opties met een beker prijs

Uw opties met een beker prijs zijn bij ons eindeloos. Wij beschikken over honderden opties wat betreft bekers en prijzen. Daarvoor kunt u voor elk soort evenement en voor elke deelnemer de geschikte prijs vinden. Van elk formaat, elke kleur en elke sport. Deze eindeloze opties kunnen het voor u misschien moeilijk maken, maar wees gerust; ook hier kunnen wij u mee helpen. Een grote winkel met de service van het boetiekje bij u om de hoek vindt u wellicht niet snel, maar dit is wel de perfecte omschrijving van Sportprijzenkampioen.

Graveren van een beker prijs

Om het allemaal net even wat persoonlijker te maken, kunnen wij de beker prijs voor u graveren indien gewenst. U geeft aan wat voor tekst u wilt, wij kijken of dit mogelijk is, en graveren maar. De tekst die u heeft opgegeven wordt gecentreerd op een graveerplaatje van 50 x 15 millimeter geplaatst. De graveerplaatjes zijn allemaal van aluminium gemaakt, maar zijn beschikbaar in het goud, zilver en brons. Voor ieder wat wils dus! De tekst kan maximaal drie tekstregels zijn. Mocht u hiermee in de knel komen, dan helpen wij u graag. Neem gerust contact op of kom even langs voor advies!

Beker Prijs
Beker Prijs

Service en prijzen

Bij Sportprijzenkampioen willen wij graag met u meedenken. Wij zijn al jaren een toonaangevende webshop op het gebied van sportprijzen, echter bieden wij al jaren (samen met ons enorm grote assortiment) de beste service. U kunt ons bereiken tot 21:30 uur ‘s avonds en krijgt uw bestelling geleverd binnen drie werkdagen. Zo kunt er altijd van op aan dat wij voor u klaarstaan en dat u de bestelling snel geleverd krijgt. Daarnaast zijn onze beker prijzen zeer scherp geprijsd. Transparantie is waar wij voor staan. Dit doet echter niets af aan de kwaliteit, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Heb je een vraag en kunnen wij jou helpen?

Heb je een vraag over een van onze producten? Of wil je gewoon meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met telefoonnummer 06 51 20 19 72.

Back To Top
×Close search
Zoeken