skip to Main Content
Sportprijzen

Sportprijzen

Sportprijzen zijn voor iedereen leuk die aan een sportevenement meedoet. Sportprijzen geven namelijk een stukje erkenning. Ja, meedoen is belangrijker dan winnen. Toch is het leuk als u goed uw best heeft gedaan en achteraf een kleine prijs krijgt. Dit zegt namelijk dat iemand ziet wat u heeft gedaan, en dat u hier goed in bent. Om deze reden is Sportprijzenkampioen er voor u.

Wie zijn wij?

Wij van Sportprijzenkampioen zijn al jaren een toonaangevende webshop op het gebied van prijsbekers en sportprijzen. Sportprijzenkampioen is al sinds 2007 actief als webshop. Het wordt gerund door Dirk Snip en zijn vrouw, samen met enthousiaste medewerkers. Het is nauw verbonden met de winkel ‘Dirk Snip Sportprijzen’ die al 25 jaar een bekend begrip is in de regio Heerhugowaard. Sportprijzenkampioen heeft een groot assortiment en is daarmee ook een grote webshop, toch is het doel (en dat is al lang en breed gerealiseerd) om zo familiaal mogelijk te zijn. Voor iedereen is het belangrijk om te weten dat Sportprijzenkampioen altijd voor u klaar staat. Advies vragen om een bepaald soort beker prijs, het graveren er van of wat dan ook; Sportprijzenkampioen helpt u graag. Daarmee bieden wij dezelfde service en warmte als een klein winkeltje bij u in de buurt.

Ons assortiment sportprijzen

Ons assortiment sportprijzen is eindeloos dat kunt u wel stellen. Elk soort sportprijzen kunt u bij ons bestellen. Groot, klein, glimmend, mat, het is er allemaal. Daarnaast kunnen de prijzen ook gegraveerd worden. Dit graveren doen wij ook zelf. Zo kunt u aan de beker een nóg persoonlijkere touch geven. Het graveren kan op een aluminium plaatje gedaan worden. Dit plaatje is 50 x 15 millimeter groot en beschikbaar in het goud, zilver en brons. Er kunnen drie tekstregels geplaatst worden, waardoor u flink de ruimte heeft voor de beste en toepasselijkste tekst. Wederom is het belangrijk dat u zich beseft dat u altijd bij ons van Sportprijzenkampioen terecht kunt voor advies. Wij zijn al jaren actief in deze wereld en kunnen u derhalve het perfecte advies op maat geven.

Sportprijzen
Sportprijzen

Scherpe prijzen voor onze sportprijzen

Ondanks onze hoge kwaliteit en goede service, houden wij de prijzen laag. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn en hebben dan ook echt passie voor het vak. U kunt er bij ons van op aan dat wij de eerlijkste en laagste prijzen hanteren.

Heb je een vraag en kunnen wij jou helpen?

Heb je een vraag over een van onze producten? Of wil je gewoon meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met telefoonnummer 06 51 20 19 72.

Back To Top
×Close search
Zoeken