skip to Main Content
Beker Graveren

Beker graveren

Sportprijzen graveren maakt het allemaal nét af. U heeft al een prijs geregeld voor de deelnemers en/of winnaars, maar de gravering ervan doet net even wat extra’s. Het geeft een persoonlijke touch, en kan goed zijn voor promotie van een sponsor, uw club of iets dergelijks. Sportprijzenkampioen wilt u graag helpen met het graveren van uw beker prijs. Hoe het beker graveren werkt, wat uw opties zijn op het gebied van beker gravering en wat wij u kunnen bieden op het gebied van service, leest u hier.

Hoe werkt het beker graveren?

De wetenschap achter het graveren wordt steeds beter, waardoor er nieuwe en innovatieve manieren zijn om verschillende soorten materiaal te graveren. Er zijn nu vele manieren waarop u een prijsbeker kunt laten graveren, terwijl enkele jaren geleden zandstralen nog de enige optie was. Lasergraveren bijvoorbeeld, is een van de nieuwste technieken in de trofeeën graveerbranche.

Allereerst moet er een font (tekststijl) worden gekozen en uiteraard de tekst. Deze geeft u aan ons door. Vervolgens pakken wij de door u gekozen beker, het graveerplaatje en de tekst. Deze stellen wij in op onze graveermachine, en vervolgens wordt stukje voor stukje de tekst gegraveerd in de sportprijs. Dit gebeurt nauwkeurig en u kunt ervan op aan dat dit echt maatwerk is.

Uw opties wat betreft gravering

Bij het beker graveren heeft u meerdere opties. Zo kunt u allereerst uw tekst gaan kiezen. Doe dit zorgvuldig, het kan maar een keer gedaan worden. Daarnaast kunt u uw graveerplaatje uitkiezen. Dit graveerplaatje is gemaakt van aluminium, maar is beschikbaar de kleuren goud, zilver en brons. Voor ieder wat wils dus. De graveerplaatjes zijn 50 x 15 millimeter groot. Op dit graveerplaatje kunt u maximaal drie tekstregels laten graveren.

Beker Graveren
Beker Graveren

Service en prijzen

Ondanks dat wij de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot een flinke winkel, bieden wij nog steeds dezelfde service en familiale sfeer. Wij willen tevens altijd meedenken met uw aanvragen en wensen. Zo controleren wij voor het graveren of de tekst wel juist is gespeld, dit voorkomt het onnodig opnieuw bestellen. Daarnaast willen wij altijd meedenken met uw keuzes en u adviseren over de opties, voor ons is dit geen enkele moeite. Tevens hanteren wij, ondanks de hoge kwaliteit, enorm lage prijzen. Zo blijft het voor iedereen betaalbaar.

Heb je een vraag en kunnen wij jou helpen?

Heb je een vraag over een van onze producten? Of wil je gewoon meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met telefoonnummer 06 51 20 19 72.

Back To Top
×Close search
Zoeken